Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (4.88 secunde)
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga. ... De formatie psiholog clinician si psihoterapeut, Andreea Denes prezinta la TvH emisiunea "Laboratorul emotiilor", in fiecare sambata, la ora 9.00.
Liderii UDMR au anuntat sambata la Targu Mures ca vor ca Statutul minoritatilor sa fie adoptat de Camera Deputatilor pana la Raportul de tara din toamna.
Zile norocoase â€" duminica Zile fatidice â€" sambata FECIOARA Toata lumea incearca marti sa va schimbe parerea, doar ca senzatia ca depindeti de altii este pentru dv.
Asa cum am mai avut ocazia sa scriu in aceasta pagina, in seara de sambata, 19 iulie 1952, radarul Aeroportului National din Washington, a observat, la circa 25 de kilometri sud-sud-est, un grup de 7 obiecte, deplasandu-se, cu o viteza cuprinsa intre 160 si 210 kilometri pe ora.
Dupa ce o factiune a Armatei turce a parut ca preia controlul asupra punctelor-cheie din Ankara si Istanbul, situatia a revenit la normal sambata la primele ore ale diminetii, Guvernul a preluat din nou controlul, iar militarii s-au predat.
O pata rosie in intuneric Un astfel de caz s-a petrecut in seara zilei de sambata 30 iunie 2001 in localitatea Nanesti, din judetul Vrancea, situata la aproximativ 40 de km. ... In acea sambata seara, majoritatea satenilor vizionau o emisiune foarte populara, transmisa pe postul national de televiziune TVR1.
Si cand a amenintat sambata noaptea ca vine acasa si o omoara, a luat-o tot ca pe o glumita. ... In continuare, nici o referinta la modul in care a incercat s-o sugrume, respectiv s-o striveasca in bataie sambata.
Ministerul Apararii Nationale a anuntat, sambata dimineata, ca un militar roman a fost ranit in timpul unei misiuni de patrulare in Afganistan.
Ora de iarna se aplica, in fiecare an, in ultima noapte de sambata spre duminica din luna octombrie. ... Practic, se revine la ora normala, pentru ca primavara, in ultima noapte de sambata spre duminica a lunii martie (25/26 martie, in 2017), se trece la ora de vara.
In noaptea de sambata spre duminica, Romania revine de la ora de vara, care se aplica din ultima duminica a lunii martie, la ora Europei de Est sau Timpul Legal Roman.
Ultima iesire in acest sens a lui Orban a avut loc sambata, la Harsova, cu ocazia incheierii programului "Alesii locali PNL, responsabili in fata cetateanului". ... La randul sau, deputatul George Dragomir, prezent si al la intalnirea de sambata, isi face griji cat se poate de serioase:
Tinerii democrati au fost invitati, in cursul zilei de sambata, 29 iulie a.c., sa participe la un seminar desfasurat pe trei directii de dezbatere:
Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu (foto), a declarat sambata pentru NewsIn ca ar trebui reconsiderata pozitia de presedinte de onoare pe care o ocupa in PNL Mircea Ionescu Quintus, in conditiile in care acesta are un certificat de politie politica din partea CNSAS.
Dupa ce sambata ministrul democrat Radu Berceanu i-a atacat dur pe liberali, presedintele PD Emil Boc a lansat ieri, la ßcoala de vara a partidului, un mesaj de reconciliere cu principalul partener de guvernare.
Cu toate ca ieri, cand a trebuit sa cuvante in fata camerelor de luat vederi, a fost imbracata cat se poate de decent, sambata a abordat o tinuta care a facut-o celebra:
Fostul premier Teodor Stolojan a considerat decizia de sambata a Delegatiei Permanente drept o executie politica: ... Stolojan face aici referire la ezitarea aratata sambata de Delegatia Permanenta cu privire la sanctionarea atitudinii magnatului de la Rompetrol.
Liderul UDMR, Marko Bela, a declarat sambata, referitor la preocuparea conservatorilor de a da o alternativa Aliantei PNL-PD, ca ar fi periculoasa constituirea unui pol care sa atraga toate formatiunile cu discurs nationalist, fie el chiar si moderat, din Romania.
Liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, l-a atacat din nou sambata pe presedintele Traian Basescu, sustinand ca seful statului nu a fost invitat la ßcoala de vara a tinerilor liberali deoarece acestia nu ar fi avut ce sa invete de la el.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat sambata, la Colegiul Director al partidului de la Cluj, ca a activat Comisia de strategie a democratilor, din care fac parte fostii ministri Ene Dinga si Gheorghe Pogea, pentru "upgradarea" Guver­nului dupa aderarea Romaniei la UE.
Deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi sambata din partid dupa o sedinta a Delegatiei Permanente.
google-analytics.com